Wat maakt Moederskind zo bijzonder?
• Kleinschalige kinderopvang
• Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang onder 1 dak
• Eigen afgesloten binnentuin en nabij speeltuinen
• Deskundige pedagogisch medewerkers
• Persoonlijke aandacht voor kind & ouder
• Lage tarieven incl. luiers, voeding en tussendoortjes
• Direct en persoonlijk contact locatiemanager
• Warme maaltijd op dinsdag & donderdag op kinderdagverblijf

Algemene informatie

Moederskind biedt opvang voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar.

Ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Moederskind heeft twee babygroepen ( 0-2 jaar); één peutergroepen ( 2-4 jaar); en twee verticale groepen  (0-4 jaar).

De babygroepen zijn de welpjes en de beertjes. Op deze groepen zitten maximaal 8 kinderen. Zij worden iedere dag verzorgd, afhankelijk van het aantal kinderen, door maximaal twee pedagogisch medewerkers.

Op de babygroepen heerst er rust en zijn er vaste verzorgers.

De tijgertjes is onze peutergroep.  Op deze groep zitten maximaal 14 kinderen. Zij worden iedere dag verzorgd, afhankelijk van het aantal kinderen, door maximaal twee pedagogisch medewerkers.

Op de peutergroep ontstaan de eerste vriendschappen, ontdekken de kinderen het verschillend spelmateriaal en is er veel aandacht voor taal.

De verticale groepen zijn de aapjes en de dolfijntjes. Op deze groepen zitten maximaal 10 kinderen. Zij worden iedere dag verzorgd, afhankelijk van het aantal kinderen, door maximaal twee pedagogisch medewerkers.

De verticale groep moet je zien als een groot gezin. De oudste kinderen zorgen voor de jongste kinderen. Jonge kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door de oudste kinderen, maar ook andersom. Het is een dynamische groep.

 

Onze BSO

BSO moederskind heeft 2 kleine groepen, de wolfjes en de uiltjes. Er kunnen dagelijks maximaal 19 kinderen komen spelen na schooltijd. Iedere groep heeft zijn eigen pedagogisch medewerker. De groepen werken met open deuren, dit betekent dat zij na het eetmoment veel met elkaar spelen in elkaars groepsruimte.

Foto-impressie

» bekijk alle foto's